Murgrönan

Riksbyggens bostäder i Kungälvs nya stadsdel Kongahälla har ett fantastiskt bra läge i Kongahälla Center.De 61 lägenheterna är fördelade på fem trapphus varav fyra är vända mot det nya torget Marknadsplatsen som kommer bildas mellan Brf Murgrönan och Kongahälla Center.I bottenvåningen på Brf Murgrönan finns butiks- och restauranglokaler med ett fantastiskt läge mot det nya […]

Korsberg Strand

Korseberg Strand bjuder på ett boende i en idyllisk miljö – precis vid vattnet, grönska och naturlig rekreation.Lägenheterna är i storlek 2-4 rum och kök med flexibla planlösningar som gör att lägenheterna passar för många olika målgruppers behov.Korseberg Strand kommer att innehålla 40 nya bostäder i två plan, antingen med balkong eller uteplats.

Guldpennan

Södergården består av en bostadsrättsförening för Bonum, två bostadsrättsföreningar för Riksbyggen och en skönt grön gård som ramar in hela området.Bostäderna är belägna i närheten av Strandpromenaden längst Uddevallas kust. Lägenheterna har närhet till både hav och centrum.Bostadsrättsföreningen i Uddevalla består av 47 lägenheter på två till fyra rum och kök.Lägenheterna har balkong och på […]

Brf framsidan

Brf Framsidan är två hus med bara 1–2:or och en ny, efterlängtad etapp på Haningeterrassen.Utanför dörren finns butiker, caféer, restauranger och strålande kommunikationer.Dessutom finns både skog och skärgård på nära håll.

Steget

Brf Steget i Norra Tyresö Centrum är ett hus med 73 flexibla lägenheter.Med hjälp av valbara väggar kan du omvandla din 1:a till en 2:a. Eller din 2:a till en 3:a eller 4:a.Tack vare lägenheternas möjlighet att förändras blir det ett hem där du både vill och kan bo länge.Strax intill finns goda kommunikationer, butiker, […]

Trädgården

Charmig retro blandas med avskalad industri – och en touch av fransk bistro.Så vill vi beskriva ditt nya hem i Brf Trädgården, Brommas nya Beckomberga.Det är ett hus med historia som sträcker sig till 30-talet som vi omvandlar till 106 nya hem med bevarade detaljer från förr.Lägenheterna har karaktär av innerstadsvåningar med generösa ytor, högt […]

Vingården

I Brf Vingården tänker vi större, snyggare, bättre upp och mer av allt.Vi låter takhöjden klättra högre och ytorna breda ut sig.Vi maxar antal kvadrat i sovrum och vardagsrum.Vi planterar gröna gårdar utanför porten och planerar ett orangeri med öppen spis och terrass.

Ängsnyckeln

I närheten av Vallentuna centrum planerar vi ett kvarter med flertalet 1–2:or för unga på jakt efter ett eget boende, men även familjevänliga 3–4:or.Utanför dörren finns en lummig innergård med växthus.Mer för mindre, helt enkelt. Planerad inflyttning 2016/2017.I Brf Ängsnyckeln får du mer för mindre: Kvadratsmarta lägenheter med hög standard.

Flanören

I Bonum Brf Flanören uppför vi seniorbostäder för dig som är från 55 år.Bostäderna har hög standard, gott om bekväma lösningar och ett ypperligt centralt läge, strax intill nya Täby Centrums torg.Ett utmärkt boende för dig som vill vara nära liv och rörelse och samtidigt ha alla bekvämligheter innanför tröskeln.

Södra ängen

Brf Södra ängen, 57 lägenheter i Viksjö, läs mer om projektet hos riksbyggen via länken nedan.Alldeles intill Viksjö centrum planerar vi tre hus med bostadsrätter, 2–4:or för små och stora familjer. Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats.Lägenheter högst upp har en stor terrass i söderläge. Utanför dörren finns en härlig parkmiljö.