Bakfickan

Är du ute efter ett konferensrum som ligger lite avskilt med tillgång till eget kök så är Bakfickan det bästa valet.

Balkongen

Balkongen är ett konferensrum perfekt för mindre möten.Det ligger i anslutning till vår eventlounge, där man kan slå sig ner i sofforna vid brasan med en kopp kaffe, eller äta lunch.

Ateljén

Är du ute efter ett konferensrum som ligger lite avskilt, med tillgång till en liten fin Nespressomaskinprecis utanför dörren så är Ateljén det bästa valet.

Annexet

Annexet är ett lungt konferensrum som vetter ut mot innergården har även nära till ett utav våra funktionella kök. Även nära till våran fantastiska kaffemaskin som brygger en massa finkaffe.

Kupén

Kupén är ett luftigt rum, med stor TV, kamera, stor lång whiteboard, Wi-Fi, kopiering och scanning

Biblioteket

Biblioteket är kanske vårt populäraste rum som är luftigt, mysigt och passar sig för mellanstoramöten. Om man maxar rummet så kan man med god vilja sitta 17 personer runt bordet, men 14personer är att rekommendera. Lounge, matsal, vardagsrum med öppenspis och eventkök. Exklusive miljö med öppenspis och flygel. Vår matsal har stora serveringsbänkar och ett […]

Salongen

Salongen är ett luftigt och kreativt rum för stora möten. Här kan du ha utbildningar, presentationer och workshops, produktlanseringar men även seminariumSitt i biosittning, grupper, styrelsesittning eller U-sittning Salongen ligger i anslutning till vår eventlounge där finns det kök, matplats & öppen spis. Vilket även lämpar sig för både lunchmöten och mingel